Miksi video kannattaa? - Mediafin Oy - Animaatio & videokuvaus & valokuvaus
22
post-template-default,single,single-post,postid-22,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Miksi video kannattaa?

Miksi video kannattaa?

Video on viihdyttävä, mieleenpainuva ja selkeä tapa kertoa yrityksestäsi ja palveluistasi kohderyhmällesi. Hyvä video tiivistää sanomasi ytimekkääseen ja visuaalisesti näyttävään muotoon. Videon avulla voit välittää viestisi selkeässä ja halutussa muodossa asiakkaalle ja mikä tärkeintä, video saa katsojan kiinnostumaan sinusta ja palveluistasi.

Videon avulla voit kertoa sanomasi tavalla, johon pelkät kuvat ja sanat eivät yksinään pystyisi. Video esittää sanomasi kannalta oleellisimmat tiedot, visuaalisessa ja mieleenpainuvassa muodossa. Videoiden keskimääräinen kesto vaihtelee minuutista viiteen minuuttiin. Kyseessä on lyhyt, mutta riittävä aika ideasi myymiseen ja asiakkaan vakuttamiseen.

Tutkimusten mukaan ihminen muistaa kuulemastaan puheesta tai lukemastaan tekstistä vain noin 15% seuraavana päivänä. Näkemästään videosta ihminen muistaa jopa huikeat 90% – ero on selkeä. Sen lisäksi että sanomasi välittyy mieleenpainuvammin katsojan mieleen, nostaa kotisivuilla oleva video lisäksi sivujesi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa

Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys. Toteutamme videon toiveidesi pohjalta, mutta tuomme oman näkemyksemme ja ammattitaidon esiin videolla, jotta lopputulos olisi mahdollisimman selkeä, mieleenpainuva ja myyvä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.